Bloguri, Bloggeri si Cititori Instagram

joi, 31 octombrie 2013

Colier " Preciousa "

                  Merg pe strada si cand privesc oamenii din jurul meu ma cuprinde uneori o tristete surda . Nu stim sa traim , nu stim sa ne bucuram , nu stim sa fim fericiti cu ceea ce avem , dar stim perfect sa fim nefericiti de ceea ce nu avem . Trist , nu ? E ca si cum nu te incanta foarte tare succesul tau cum te bucura esecul celorlalti .
                  Lasand deoparte orice filosofie de viata si eliberandu-mi gandurile de tot ce ma inconjoara , imi vine pofta de a realiza ceva concret . Si ceea ce este mai potrivit sa fac , este ceva ce imi place foarte mult , MARGELIT ! Iubesc tot ceea ce inseamna soutache , am adunat o colectie intreaga de snururi , pietre , margele si cand ma apuc de un colier am deja in minte altele 2-3 .
                De aceasta data mi-au picat in mana niste cristale cu totul deosebite ...cel putin mie asa mi se par , si iata ce am reusit sa realizez ...


2 comentarii:

  1. Foarte frumoase, se vede ca ai talent si indemanare, pacat ca la noi lucrurile hand-made nu sunt platite pe masura si lumea doar acum incepe sa le aprecieze.
    Daca doresti sa afli informatii despre marketing, promotii, oferte & publicitate te invit la mine pe blog,poate gasesti gasesti ceva interesant ...
    http://ofertasipromotii.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere